Tjänster

Tid och kompetens är två komponenter som många företag och organisationer anser sig sakna när det är dags att utveckla verksamheten. Om det så är organisatoriska utvecklingsområden, kommunikativa eller strategier som behöver tas fram så kan vi hjälpa dig. Vi har både tid och kompetens för din utvecklingsresa. Läs mer under nedanstående rubriker och hör av dig via mail så bokar vi en tid för ett förutsättningslöst möte.

Konceptutveckling

Genom koncept-, och affärsutveckling hjälper vi ditt företag eller organisation att ta sikte på nya mål med ökad omsättning och nöjdare kunder som resultat. Du kan anlita oss för en del i processen eller hela vägen.

Projektledning

Att anlita en utomstående projektledare är oftast en kostnadseffektiv lösning när nya eller tillfälliga projekt ska genomföras. Winter & Winter har både metoder, verktyg och erfarenheter från tidigare genomförda projekt med goda referenser.

Event, Innehåll & Upplevelsedesign

Vi hjälper dig att omvandla dina event till en investering för ditt företag och i dina medarbetare. Med ett tydligt koncept och välgenomtänkt innehåll blir dina event både affärsmässiga och något dina besökare kommer minnas en lång tid framöver. Vi hjälper dig med allt ifrån idéer, planering, genomförande och utvärdering. Upplevelsedesign behövs i alla typer av kundupplevelser. Det handlar helt enkelt om att systematiskt regissera besökares/gästers upplevelser. Du kan anlita oss för att bolla dina tankar och idéer eller att strategiskt ta fram en plan för hur du ska gå tillväga steg för steg.

Föreläsning & Utbildning

Winter & Winter utbildar och inspirationsföreläser i marknadsföring, försäljning, strategi, projektledning och Event Management. I allt från engångsföreläsningar och workshops till delkurser i utbildningar.