Om oss

Winter & Winter är ett konsultbolag som erbjuder tjänster inom affärs-, & konceptutveckling. Vi konceptutvecklar, projektleder och innehållsproducerar event och affärsutvecklingsprojekt med fokus på kund-, och affärsnytta. Våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och inom näringslivet och vi anlitas ofta som underkonsulter till olika organisationer inom event och besöksnäringen.

Med passion för att skapa upplevelser och affärsmöjligheter kombinerar vi kreativt, konceptuellt tänkande med struktur och noggrannhet. Vi brinner för utveckling och mötet mellan människor och bidrar med stort engagemang i alla våra uppdrag.

Med Winter & Winter som konceptutvecklare kan vi garantera en välarbetad affärsutvecklingsplan, en välgrundad strategi, ett eventkoncept med målgruppsanpassat innehåll och ett härligt samarbete med mätbara effekter som resultat för ditt företag och organisation.

Winter & Winters uppdrag handlar i stort om att ta fram innovativa idéer och göra dem bärande i allt från olika typer av strategier till handlingsplaner och kommunikationskoncept. 

Vi jobbar utifrån konceptutvecklingsprocessen som innehåller flera olika delar. Kanske är du intresserad av vår hjälp i en del av processen. Några steg kanske du själv redan tagit. Vi skräddarsyr alltid våra tjänster efter dina behov och önskemål.

Läs gärna mer om vad vi gör och hör av dig till oss så kan vi prata närmare om ert behov och hur vi kan hjälpa er på vägen mot era mål.
Jag hoppas vi hörs!


Frida Winter
VD och Konceptutvecklare