kontakta oss

Profilbild

Frida Winter

Konceptutvecklare

Frida har flerårig erfarenhet av arbete i ledande positioner i allt från verksamhet, projekt, personal till ekonomi. Hon är också utbildad Konceptutvecklare på IHM Business School i Göteborg och Digital Marknadsförare på Nordic Tech Institute. Frida grundade Winter & Winter där hon nu huvudsakligen jobbar som underkonsult till olika företag och organisationer runtom i Sverige. Frida drivs av utveckling och möjligheten att vara med och påverka i stort och smått och brinner för mötet mellan människor.

”Frida har förmågan att kombinera kreativt, konceptuellt tänkande med struktur och noggrannhet – en unik och eftertraktad kombination i all form av arbete med event- och upplevelseproduktion. Hon är prestigelös, pålitlig och positiv och duktig på att uttrycka sig både verbalt, visuellt och i skrift. Kort sagt, en härlig, duktig och omtyckt person att arbeta tillsammans med.”
Hans Lundberg
Content Manager
Hansen Event
”I projekt är Frida strukturerad och tar stort ansvar för tidsplan, program och leverantörer. Hon har även oerhört god kontakt med kund och skapar trygghet i projekten.”
Rebecka Thoursie
Senior Projectmanager
Hansen Event
PeA profilbild

PeA Winter

Projektledare

PeA har lång erfarenhet av musikunderhållning i både större och mindre sammanhang. Han är van att jobba rådgivande i team vid större tillställningar som galor och företagsevenemang. PeA har spelat med många av våra stora svenska artister och har fått goda omdömen både som musiker och projektledare. Kontakta PeA om ni vill bolla idéer om underhållning och logistiska lösningar.